browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Pensiunea Dara

Activitatii        Oferte speciale         Prezentare camere

Album foto:

PROMOVAM RELAXAREA!

Pensiunea DARA va ofera 8 camere personalizate, un living spatios cu o canapea confortabila si o biblioteca cu cele mai iubite carti (Sven Hassel, Harry Potter, Dan Brown, Hotul de carti etc), pentru o zi de leneveala in pat cand vremea nu va lasa sa va bucurati de natura.

Camerele sunt decorate distinct astfel incat sa va puteti alege culoarea preferata sau elementul preferat (aer, pamant, apa, foc).

Sambata la ora 11:00 va invitam la o plimbare prin padure, cu ghid care va va invata cum sa va reconectati cu natura! Datorita prietenilor nostri de la Centru Educational Schubz!

La sud-est privim Muntii Bucegi, spre sud-vest gasim scaldati in lumina soarelul muntii Piatra Craiului.

Putem urmari starea partiilor din Postavaru, direct din pensiune, acestia fiind pozitionati la nord-est, iar daca suntem atenti putem chiar sa zarim telecabina.

Putin mai la nord gasim semeata Cetate Taraneasca Rasnov.

Pozitionarea in mijlocul Tarii Barsei va permite sa vizitati pe o raza de 50km mai multe obiective turistice sau sa petreceti timpul diversificand activitatile. Noi va recomandam sa petreceti cel putin 2 zile vizitand imprejurimile apropiate orasului Rasnov, astfel o zi mergeti al Dino Parc (min 2 ore va recomand sa va programati in interior) apoi mai sus la Cetatea Rasnov (min 1 ora jumatate), apoi mai urcati 2 km spre Poiana Brasov si veti gasi Pestera Valea Cetatii (min 1 ora jumatate), in ziua a doua trebuie sa vedeti trambulinele de sarituri cu schiurile de pe Carbunare (unice in Romania cea mai mare K90) si sa vizitati Cheile Rasnoavei (pentru curajosi se poate face Bungee Jumping), biserica Evanghelica si Biserica Sf Nicolae veche.

In a treia zi va recomandam sa vizitati Brasovul (Biserica Neagra, Cetatea Brasovului, Turnurile Brasovului) apoi puteti sa vizitati Gradina Zoologica si putina miscare la Parc Aventura, iar dupa amiaza va relaxati la Paradisul Acvatic.

In alta zi faceti o excursie pana la Rezervatia de Ursi de la Zarnesti, apoi mergeti la Canionul 7 scari (pentru curajosi pot sa probeze tiroliana de 2,5km).

Alte zile le puteti rezerva pentru o Castelul Bran si Castelul Peles, Bisericile Evanghelice de la Cristian si Prejmer.

Dotari pensiune:

Bucatarie utilata cu masina de spalat vase, cuptor, cuptor cu microunde, cafetiera, frigider si vesela. Living cu loc de servit masa pentru 16-22 persoane.
Internet wireless.
Foisor si gratar
Parcare in interior.
Spatiu de joaca pentru copii.

Biblioteca pentru relaxare deplina!

La subsol am amenajat un spatiu de relaxare cu o masa de tenis, darts, canapele conformabile unde poti sa stai la povesti. De asemenea spatiul se poate reamenaja pentru organizarea de seminarii, conferinte sau team-building-uri.

Distante:

70 m – dn 73
400 m – statie de autobuz – Brasov – Rasnov – Bran
1, 5 km – gara Brasov – Rasnov – Zarnesti
1, 8km – centru oras unde puteti vizita Biserica Evanghelica sau Casa de Cultura
3 km – Cetatea Taraneasca Rasnov
5 km – Pestera Valea Cetatii
7 km – Cheile Rasnoavei
3 km – trambuline si pista de biatlon (carbunare).
10 km Poiana Brasov
9 km Bran
15 km Brasov (centru)
8 km Zarnesti
23 km Predeal.

Tarife practicate

Cazare camera dubla – 1 zi - 160 lei/noapte.

Cazare camera single – 1 zi - 150 lei/noapte.

Camera tripla/family – 200 lei/noapte

Pachete cazare si masa:

Pensiunea Dara nu ofera in locatie servicii de masa, insa impreuna cu prietenii nostri de la Restaurant La Promenada, va oferim un card cu suma dorita, pentru a servi masa in restaurant sau pentru a comanda mancare la domiciliu.

Pachet 3 zile – camera dubla – 750 lei din care 300 lei alocati pentru masa.

Pachet 3 zile – camera tripla/family – 1000 lei din care 400 lei alocati pentru masa + 1 voucher cu 10% reducere la Dino Parc.

 

Preturile contin TVA 5%

Pentru sejururi mai lungi sau ocuparea integrala a pensiunii preturile se negociaza.

Vizitati pagina de oferte speciale pentru a va rezerva vacantele dvs!

<script type=”text/javascript” src=”http://www.booking.com/general.html?tmpl=bookit;aid=330843;lang=ro;hotel_id=471145;cc1=ro;hotel_page=pensiunea-dara”></script>

 

<a href=”http://www.booking.com/hotel/ro/pensiunea-dara.html?aid=330843;lang=ro”>
<img src=”http://aff.bstatic.com/images/affiliate/330843/booknow_ro.gif” style=”border: 0;” /></a>

 

<div id=”TA_virtualsticker94″ class=”TA_virtualsticker”>

<ul id=”Jx8rVmM5″ class=”TA_links 8ibJuZP3Da”>

<li id=”UcNiwO” class=”kIR9TMaUx”>

<a target=”_blank” href=”http://www.tripadvisor.co.uk/”><img src=”http://www.tripadvisor.co.uk/img/cdsi/img2/branding/tripadvisor_sticker_logo_88x55-18961-2.png” alt=”TripAdvisor”/></a>

</li>

</ul>

</div>

<script src=”http://www.jscache.com/wejs?wtype=virtualsticker&amp;uniq=94&amp;lang=en_UK&amp;locationId=6953229&amp;display_version=2″></script>