browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Prezentare camere

Camera 1

Camera este decorata in alb-negru si putin roz pentru culoare. Baia dispune cada. Am denumit camera ”Japonia” si o recunosteti dupa padocul pictat la intrare.. Camera este destinata familiilor cu 1 copil mai mare, avand amplasat un fotoliu extensibil pe langa patul matrimonial.

Camera 2

Decorata in nuante de maro, camera dispune de o terasa cu priveliste deschisa spre Cetatea Rasnov, Postavaru, Muntii Bucegi, Muntii Piatra Craiului. Baia dispune de cabina de dus. Camera se numeste ”Africa” si o recunoasteti dupa omultetii africani pictati la intrare. In camera poate fi amplasat un pat suplimentar extensibil.

Camera 3

Decorata in nuante de rosu, camera inspira o relaxare totala. Privelistea oferita de la balcon este direct catre Cetatea Rasnov si Muntii Postavarul. Baia dispuned e cabina de dus. Camera se numeste ”China” si o recunoasteti dupa chinezul pictat la intrare. In camera se poate amplasa un pat suplimentar.

Camera 4

Camera este decorata in nuante de mov, la fel si baia, care este dotata cu cabina de dus. Camera are terasa cu priveliste catre Cetatea Rasnov si Muntii Postavarul. Camera se numeste ”India” si la intrare are pictat Taj Mahal-ul.

Camera 5

Camera are pictate 3 papadii.Este o camera luminoasa, care am intitulat-o ”Aer„. Decorata in nuante de alb-negru si verde, camera dispune de baie cu cada.  La intrare are pictata o papadie. Camera este destinata familiilor cu 1 copil mai mare, avand amplasat un fotoliu extensibil pe langa patul matrimonial.

Camera 6

Decorata in nuante de maroniu, are pictat un copac cu cateva pasarele. Camera are terasa cu priveliste catre Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului. Baia are cabina de dus. Camera se numeste ”Pamant” si are pictat la intrare o ramura de copac cu o vrabiuta. Camera este suficient de mare pentru a amplasa un pat suplimentar.

Camera 7

Decorata in nuante de portocaliu, camera are dimensiuni mai mari decat celelalte, fiind ideala pentru familii cu 2 copii, fiind dotata cu o canapea extensibila de 150 cm latime. Desenele in portocaliu cu copaci de savana si elefanti te fac sa te gandesti la cadurile toride ale savanei, de aceea am numit camera ”Foc”, insa pentru ca le place mai mult copiilor , acestia au redenumit ”La elefanti”. Pictura de la intrare cu capul de elefant, intareste spusele copiilor. Baia dispune de cabina de dus si are culorile rosu si alb.

Camera 8

Camera este decorata in nuante de mov, are desenate 2 gheise si un copil nazdravan. Camera a primit initial numele de ”Apa”, fiind al 4 element care defineste nivelul superior, insa multe persoane care si-au dorit cazare in aceasta camera speciala, au redenumit-o ”La gheise”. Persoanele de sex masculin sunt foarte incantare de aliura acestora….. Baia are cabina de dus, Camera are un balcon cu priveliste spre Cetatea Rasnov.