browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Alte servicii

Consiliere – mediere in vederea gasirii unui loc de munca

Andreb Turism este acreditata de catre AJOFM Brasov pentru prestarea de servicii de consiliere si informare pentru someri sau persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

Pana in prezent am consiliat un numar de peste 800 persoane. Psihologul nostru si consilierii de cariera va sfatuiesc atat in intocmirea CV-ului cat si in modalitatile perfecte pentru dezvoltare personala si profesionala.

Fisele de consiliere si mediere sunt analizate cu atentie, astfel incat sa va indrumam catre un viitor profesional stralucit.

Organizarea contabilitatii

Serviciile de organizare a contabilitatii incep de la contabilitatea primara si pot ajunge pana la intocmirea de proceduri de lucru pentru diverse departamente din institutie.

Expertii nostrii, au experienta in evidenta contabila de peste 10 ani si organizarea contabilitatii se bazeaza pe identificarea bugetelor, scaderea cheltuielilor si cresterea veniturilor.

Va stam la dispozitie nu doar pentru evidenta contabila si pentru sfaturi utile in managementul institutiei, avand o vasta experienta in implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila.

 

Servicii achizitii publice

Expertii Andreb Turism va ajuta in intocmirea fiselor de date, caietelor de sarcini sau a documentatiei de participare la procedurile de achizitie. Experienta detinuta de ambele parti, va confera un avantaj atat in achizitionarea de produse si servicii, precum si in participarea la licitatii organizate pe SEAP.

 

Servicii management

Expertii nostrii si colaboratorii bine alesi va pot indruma pentru dezvoltarea firmei dvs cu finantare europeana sau din surse proprii, avand o experienta de peste 15 ani in domeniu.